Brygning af vores først batch, samme med Sakiskes Brewery
I dag var en meget speciel dag – dagen hvor vi bryggede een af vores opskrifter i stor skala.
Vi skulle brygge 1000 liter Belgian Blond Ale med Hamp hos Sakiskes Brewery i Litauen.
– en øl der gerne skulle passe godt til sommeren på Christiania.
Teamet

Domas fik lokket Daan (vores co-brewer fra Brouwerij Daan & Zonen) samt Gediminas og Linas (fra Sakiskes Brewery) i vores trøjer…
Daan rister hampefrøene

Og så var det tid til at vurdere Urten

En god brygdag, uden nogle “spændende” overraskelser, er ovre – alt gik godt.
Og så skal der ventes… vi forventer, at fermenteringen er færdig om cirka 3 uger, og så skal vores Belgian Blond Ale med Hamp på fustager og med mod Christiania, så vi kan servere fra slut maj/start juni.
Stor tak til Daan, Linas og Gediminas.